06 maj 2012

Välkommen till Ringen -12!

Sommarens bästa scoutläger Ringen -12.
Tid: 30 juli - 4 augusti 2012. 
Tema: Sagan om ringen
Pris: 920 kronor

Närmare 300 scouter och ledare från Västerås, Enköping, Möklinta, Munktorp, Nacka, Sala, Östervåla, Harbo, Tärnsjö, Huddunge, Svenstavik och en norsk kår ska under sex dagar leva lägerliv på SMU:s lägergård Norra Skräddartorp i Malingsbo-Klotenområdet i södra Dalarna.

Sista anmälningsdag och betalning: 
3 juni ska du ha anmält dig till lägret. Anmäl dig i formuläret här till höger eller lämna in lappen till din ledare. Lägeravgiften betalas till pg 69 31 53-9 (SMU i Harbo och Östervåla). Märk inbetalningen med scoutens namn. Prata med din ledare för möjlig syskonrabatt. Du räknas som definitivanmäld först när vi fått din lägeravgift.

Boende och mat:
Scouter och ledare bor tillsammans i en by på lägerområdet, sover i tält och lagar mat och äter vid det kök som man byggt tillsammans.

Aktiviteter:
Det blir ett stort utbud av många olika aktiviteter t.ex. hantverk, lekar och roliga utmaningar.
Bad och andra fritidsaktiviteter finns det gott om tid för. Det finns många tillfällen att lära känna scouter från andra kårer under lägret.

Resa:
Scouterna från Harbo, Huddunge, Tärnsjö och Östervåla kommer att resa i gemensam buss till lägret. Kostnaden för resan ingår i priset. Avgång kommer att ske under morgonen den 30 juli, exakta tider kommer senare för de som anmäler sig.

Fickpengar: 
All mat och annat man behöver under lägerveckan ingår i lägeravgiften. Däremot kommer vi att ha en lägerinsamling så det kan vara bra med lite fick pengar med sig i låga valörer. För äventyrarna scouterna det att finnas ett tonårscafé med en mindre kiosk kvällstid.

OBS! På lappen som delats ut står det att Spårarscouter anländer först på onsdagen. Det gäller inte för Harbo scoutkår, utan alla våra scouter är med hela veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar